MAKARON GRECKI TAGLIATELLE Z MLEKIEM MIGDAŁOWYM
✅ Najwyższa jakość i najlepszy smak z najlepszej greckiej semoliny z pszenicy durum
✅ 100% naturalny - bez wzmacniaczy smaku, bez aromatów, bez wypełniaczy, bez konserwantów itp.
✅ Bogaty w węglowodany
✅ Kraj pochodzenia: Grecja
✅ Czas gotowania: 4-5 minut
✅ Składniki: Semolina z pszenicy durum 73,54%, ekstrakt z migdałów 26,46%
✅ Waga: 330 g (3-4 porcje)
Doskonały do pieczonego mięsa lub wołowiny z sosem pomidorowym. Wypróbuj także z tartym żółtym serem i łyżką roztopionego masła. Idealny dla wegan. Może zostać włączony do diety odchudzającej i stać się zdrowym, bogatym w pikantny i niskokaloryczny posiłek, któremu towarzyszy niewielka ilość sosu. Bez soli.
Makarony GAIA GREEK są przygotowywane w małych rodzinnych warsztatach w Prefekturze Koryntu, z czystych lokalnych składników, takich jak mleko kozie prosto ze stad z wolnego wybiegu, świeże jaja z jednostek żywienia kontrolowanego oraz oczywiście kasza manna i mąka z pszenicy durum z Peloponezu. Celem firmy jest promowanie produktów wysokiej jakości o wysokiej wartości odżywczej. Dbając przede wszystkim o jak największą satysfakcję klientów w zakresie ich upodobań smakowych.
Porcja 85 gr
• Energia 306,10kcal
• Białka 10,20gr
• Węglowodany 62,00 gr
• Cukry 2,7g
• Całkowita zawartość tłuszczu 2,08 gr
• Tłuszcze nasycone 0,51gr
• Błonnik 0,40gr
• sól 0,00 gr