MAKARON GRECKI - ROŚLINY STRĄCZKOWE FUSSILI

✅ Najwyższa jakość i najlepszy smak z najlepszych greckich roślin strączkowych

100% naturalny - bez wzmacniaczy smaku, bez aromatów, bez wypełniaczy, bez konserwantów itp.

Podwójna ilość białka w porównaniu do zbóż.

✅ Podwójne włókna dietetyczne

✅ Bogaty w węglowodany

✅ Bez cholesterolu i sodu

✅ Z witaminami Fe, Mgn, Ph, Zn

✅ Kraj pochodzenia: Grecja

✅ Czas gotowania: 3-4 minut

Składniki: 56% mąka z ciecierzycy, 37% mąka z soczewicy (zielona soczewica i czarna bieługa), marchew i cebula.

✅ Waga: 330 g (4 porcje)

16,99 zł
Brutto
Obecnie brak na stanie
Ilość

Towarzyszy wyjątkowo pieczonemu mięsu lub rybie. Może być również głównym składnikiem zimnej sałatki z warzywami.Smaczna jako sałatka na zimno z wędzonym łososiem, prażonymi orzeszkami pinii i oliwą z oliwek!

✅ Idealny dla wegan

✅ Idealny dla dzieci

Makarony GAIA GREEK są przygotowywane w małych rodzinnych warsztatach w Prefekturze Koryntu, z czystych lokalnych składników, takich jak mleko kozie prosto ze stad z wolnego wybiegu, świeże jaja z jednostek żywienia kontrolowanego oraz oczywiście kasza manna i mąka z pszenicy durum z Peloponezu. Celem firmy jest promowanie produktów wysokiej jakości o wysokiej wartości odżywczej. Dbając przede wszystkim o jak największą satysfakcję klientów w zakresie ich upodobań smakowych.

Porcja 85 gr

• Energia 305,66g

• Białka 18,53g

• Węglowodany 51,51g

• cukier 6,29g

• Tłuszcz całkowity 3,40g

• Tłuszcze nasycone 0,51g

• Błonnik 18,87g

• Sól 0,14g

1-172