MAKARON GRECKI Z MĄKI STĄCZKOWEJ (fasola) tagliatelle
✅ Najwyższa jakość i najlepszy smak z najlepszych greckich roślin strączkowych
✅ 100% naturalny - bez wzmacniaczy smaku, bez aromatów, bez wypełniaczy, bez konserwantów itp.
✅ Podwójna ilość białka w porównaniu do zbóż.
✅ Podwójne włókna dietetyczne
✅ Bogaty w węglowodany
✅ Bez cholesterolu i sodu
✅ Z witaminami Fe, Mgn, Ph, Zn
✅ Kraj pochodzenia: Grecja
✅ Czas gotowania: 3-4 minut
✅ Składniki: 47% biała fasola, 47% fasola mung, marchewka i cebula
✅ Waga: 330 g (4 porcje)
Smaczna jako sałatka na zimno z wędzonym łososiem, prażonymi orzeszkami pinii i oliwą z oliwek.
✅ Idealny dla wegan
✅ Idealny dla dzieci
✅ Data ważności: 30/11/2023
Makarony GAIA GREEK są przygotowywane w małych rodzinnych warsztatach w Prefekturze Koryntu, z czystych lokalnych składników, takich jak mleko kozie prosto ze stad z wolnego wybiegu, świeże jaja z jednostek żywienia kontrolowanego oraz oczywiście kasza manna i mąka z pszenicy durum z Peloponezu. Celem firmy jest promowanie produktów wysokiej jakości o wysokiej wartości odżywczej. Dbając przede wszystkim o jak największą satysfakcję klientów w zakresie ich upodobań smakowych.
Porcja 85 gr
Energia 296,65g
• Białka 22,10g
• Węglowodany 52,11g
• cukier 5,10g
• Całkowita zawartość tłuszczu 1,36g
• Tłuszcz nasycony 0,00g
• Błonnik 2,97g
• Sól 0,14g