MAKARON GRECKI Z MĄKI STĄCZKOWEJ (fasola) tagliatelle

✅ Najwyższa jakość i najlepszy smak z najlepszych greckich roślin strączkowych

100% naturalny - bez wzmacniaczy smaku, bez aromatów, bez wypełniaczy, bez konserwantów itp.

Podwójna ilość białka w porównaniu do zbóż.

✅ Podwójne włókna dietetyczne

✅ Bogaty w węglowodany

✅ Bez cholesterolu i sodu

✅ Z witaminami Fe, Mgn, Ph, Zn

✅ Kraj pochodzenia: Grecja

✅ Czas gotowania: 3-4 minut

Składniki: 47% biała fasola, 47% fasola mung, marchewka i cebula

✅ Waga: 330 g (4 porcje)

Smaczna jako sałatka na zimno z wędzonym łososiem, prażonymi orzeszkami pinii i oliwą z oliwek.

✅ Idealny dla wegan

✅ Idealny dla dzieci

✅ Data ważności: 30/11/2023

16,99 zł
Brutto
Obecnie brak na stanie
Ilość

Makarony GAIA GREEK są przygotowywane w małych rodzinnych warsztatach w Prefekturze Koryntu, z czystych lokalnych składników, takich jak mleko kozie prosto ze stad z wolnego wybiegu, świeże jaja z jednostek żywienia kontrolowanego oraz oczywiście kasza manna i mąka z pszenicy durum z Peloponezu. Celem firmy jest promowanie produktów wysokiej jakości o wysokiej wartości odżywczej. Dbając przede wszystkim o jak największą satysfakcję klientów w zakresie ich upodobań smakowych.

Porcja 85 gr

Energia 296,65g

• Białka 22,10g

• Węglowodany 52,11g

• cukier 5,10g

• Całkowita zawartość tłuszczu 1,36g

• Tłuszcz nasycony 0,00g

• Błonnik 2,97g

• Sól 0,14g

1-174