PASTA Z ZIELONYCH OLIWEK OPHELLIA
PASTA Z ZIELONYCH OLIWEK to idealny dodatek do greckiej pity, chleba, warzyw, a także do ryb i mięs.
Opakowanie: 180g, szklany słoiczek
12,96 zł
Brutto
PASTA Z ZIELONYCH OLIWEK to idealny dodatek do greckiej pity, chleba, warzyw, a także do ryb i mięs. Można posmarować nią tosty, grzanki czy krakersy. Pastą z oliwek można również faszerować jajka na twardo. Jej wspaniały smak świetnie współgra z wędlinami, serami i warzywami. Powstaje z obranych oliwek, skórka jest usuwana mechanicznie pod ciśnieniem, dzięki czemu otrzymujesz wyjątkowo smaczny i czysty produkt z miąższu oliwki. Idealne źródło witaminy A, wapnia, fosforu, żelaza, magnezu i sodu.
Pasta z oliwek to świetny pomysł na zdrową i oryginalną przekąskę.
WARTOŚCI ODŻYWCZE NA 100 GR
Energia 798 Kj /191 Kcal
Tłuszcze 20,7 g
- w tym nasycone 2,8 g
Węglowodany 1,0 g
Białko 1,2 g
Sól 3,0 g
1-217
115 Przedmioty